top of page

NAMASTÉ

Jsme tým rodilých nepálců a vaření je naše vášeň. Do každého jídla dáváme maximální lásku, aby jídlo bylo vždy jedinečné.

Taj Mahal

Indická kuchyně

Je po staletí  známá jako země zlata a aromatického koření. Indická kuchyně pak jako nenapodobitelné dílo filosofie a náboženství.Klima Indie poskytuje podmínky pro růst nesčetných druhů koření. Jejich použití indický národ zhodnotil v tisíciletých zkušenostech a vytvořil tak vyjímečnou a osobitou kuchyni. Žádná jiná kuchyně na světě se nemůže rovnat s jejím půvabem, tajemstvím a rafinovaností.

Dlouholetá tradice

Od našeho srdce,
na Váš talíř

Žádná jiná kuchyně nespojuje tak harmonicky péči o chuť jídla a jeho vliv na člověka. Indové věří, že všechno co jíme, ovlivňuje nejen naše tělo, ale také duši.

Indická kuchyně je kromě výborné chuti také velice zdravá. Většina používaných surovin a koření přispívá k dobrému zdraví. Není překvapivé, že ikdyž Indové pravidelně a často jedí, je obezita v Indii spíše sporadickým jevem.

Snapseed.jpg
bottom of page